U bevindt zich hier: Home » Specialisaties

Specialisaties

Je hebt al een goede basiskennis in reflexologie en wenst te verdiepen in specifieke domeinen.
Onze specialisaties komen in aanmerking voor PPV (Professionele Permanente Vorming van BeVo).

Psychozone Harmonisering

Je wil een zachte techniek beheersen om psychische en emotionele stoornissen te ondersteunen via reflexologie en acupressuurpunten. Je geeft je cliŽnt ook specifieke acupressuurpunten mee naar huis. De techniek, ontwikkeld door een Chinese arts, brengt diepe ontspanning zodat regeneratie mogelijk is.

Energetisch Reflexoloog

Energie als grondbeginsel, 5-elementen leer, meridianen, chakra's Je wil inzicht krijgen in deze energetische systemen, ze bij jezelf ontdekken, ervaren en uitbalanceren en ze integreren als meerwaarde in je reflexologie.

Zwangerschapsreflexoloog

Reflexologie bij preconceptie, zwangerschap, bevalling, postnataal en bij baby's Je wil vrouwen ondersteunen in verschillende fases van hun vrouw-zijn, hun menstruele cyclus reguleren, preconceptie optimaliseren, zwangerschap ondersteunen, bevalling begeleiden, postnataal evenwicht brengen en babykwaaltjes verhelpen via reflexologie.

Aroma Reflexoloog

Je wil heel doelgericht aroma therapie integreren in de reflexologie om de energetische en fysieke gezondheid te ondersteunen.

Massage i.f.v. reflexologie

Je leert massage en pulsing technieken om beweging te brengen en om op die manier stagnaties op te heffen en doorstroming te verbeteren. Je vergroot het effect van reflexologie.

Verbindend coachen

Je werkt aan persoonlijke groei en heling om je cliŽnten professioneel en verbindend te coachen.

Bewustzijnstraining

Je activeert het bewustzijnscentrum in je hoofd (epifyse) en je integreert het werken met bewustzijns- en informatievelden in je fysiek werken op cliŽnten.

TCM - yin-yang, vijf elementen en meridianen

Je krijgt inzicht in de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunde en je leert methoden om ermee te werken.

Chakra's en dantians

Je krijgt inzicht in de energetische velden van het lichaam, je leert ze aanvoelen en ze harmoniseren.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen