U bevindt zich hier: Home » Onze specialisaties

Specialisaties

Je hebt al een goede basiskennis in reflexologie en wenst te verdiepen in specifieke domeinen.
Onze specialisaties komen in aanmerking voor PPV (Professionele Permanente Vorming van BeVo).

Psychozone Harmonisering

Je wil een zachte techniek beheersen om psychische en emotionele stoornissen te ondersteunen via reflexologie en acupressuurpunten. Je geeft je cliŽnt ook specifieke acupressuurpunten mee naar huis. De techniek, ontwikkeld door een Chinese arts, brengt diepe ontspanning zodat regeneratie mogelijk is.

Energetische systemen : 5-elementen leer, meridianen, chakra's

Je wil inzicht krijgen in deze energetische systemen, ze bij jezelf ontdekken, ervaren en uitbalanceren en ze integreren als meerwaarde in je reflexologie.

Reflexologie bij preconceptie, zwangerschap, bevalling, postnataal en bij baby's

Je wil vrouwen ondersteunen in verschillende fases van hun vrouw-zijn, hun menstruele cyclus reguleren, preconceptie optimaliseren, zwangerschap ondersteunen, bevalling begeleiden, postnataal evenwicht brengen en babykwaaltjes verhelpen via reflexologie.

Verdieping van technieken en grepen

Je wil nieuwe technieken en grepen leren om efficiŽnter en op diverse wijzen je cliŽnten te begeleiden; via massage en pulsing beweging brengen in je aanpak om het effect te verdiepen van je reflexologie.

Kracht en Balans

Je wil je bewust worden van energieŽn, van je eigen energieniveau, van de impact van anderen op jouw enegiepeil en via dagelijkse oefeningen fysiek en energetisch krachtig en vitaal zijn.

Aromatherapie basis

Je wil inzicht verwerven in de werking van aromatherapie, zelf een gerichte keuze kunnen maken in etherische oliŽn en aromatherapie op een concrete, efficiŽnte, veilige en holistische manier kunnen toepassen in een reflexologiesessie.

Aromatherapie in de vijf elementen

Je wil inzicht verwerven en leren werken met de aroma-energetica binnen de vijf elementenleer.