U bevindt zich hier: Home » Webshop » Psychozone Harmonisering

Info delen

Psychozone Harmonisering

Psychozone Harmonisering, Een zachte aanpak voor psychische en emotionele stoornissen
Katrien Hendrickx


Dit boek, Psychozone Harmonisering, is een verdere uitwerking van de Psychozone Massage die in België gedoceerd wordt, uitgebreid met inzichten uit de Duitse Energiezonen Harmonisierung, heel wat opzoekwerk, uittesten, verifiëren en integreren.

Psychozone Harmonisering is een techniek om psychische en emotionele stoornissen op een zachte manier te ondersteunen. Het is een combinatie van reflexologie en acupressuur.

Het boek beschrijft uitvoerig de achtergrond, het concept, de techniek en de manier van werken van deze eeuwenoude Chinese methode. Toepassingsmogelijkheden, FAQ en praktijkvoorbeelden vervolledigen het geheel.

Psychozone harmonisering is geen vervanging voor een reguliere medische of psychologische behandeling en kan op zichzelf of ter ondersteuning van een reguliere medische behandeling gedaan worden; psychozone harmonisering is niet geschikt voor psychiatrische aandoeningen en pathologieën.

Het boek vormt de basis voor de 3-daagse opleiding Psychozone Harmonisering.
Enkel en alleen met het boek heb je de techniek niet helemaal ‘mee’ … het is niet omdat je een partituur kan lezen dat je een virtuoos pianist bent …

15×23 cm
168 pagina's

Preview van de eerste 15 pagina's via uitgeverij Blurb

Bestellen bij Katrien Hendrickx, katrien.hendrickx@scarlet.be of 0494/584952 (00 32 494 584952)
Kostprijs
- boek afhalen : 25 €, na telefonische afspraak op 0494/584952
- Boek verzenden : voor België € 33 - Verzending met Track & trace code
- Boek verzenden : voor Nederland 43 € - Verzending met Track & trace code

Het boek wordt opgestuurd na ontvangst van het bedrag op rekeningnummer BIC GEBABEBB - IBAN BE28 0014 6865 9620 van Xanthé.
Geef duidelijke naam- en adresgegevens op.

Rechtstreeks bestellen via uitgeverij Blurb : 25 € + kosten Blurb

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen