U bevindt zich hier: Home

Disclaimer

Wij doen er alles aan om jou op een correcte manier te begeleiden, als cliënt in onze praktijken en als cursist in onze opleidingen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijk ongemak dat of eventuele schade die voortvloeit uit jouw eigen verantwoordelijkheid of handelen - bijvoorbeeld het fout of onvolledig verstrekken van gegevens, laattijdig reageren op mails, ...

Website

Het beheer van onze website is volledig in handen van Integratieve Reflexologie, met name Katrien Hendrickx.

Het doel van onze website is om jou op een aangename, duidelijke en overzichtelijke manier te informeren over wie wij zijn en wat onze opleidingen jou kunnen bieden.

Onze website wordt up to date gehouden.

Je kan met vragen over onze website altijd bij ons terecht.

De inhoud van onze website is het resultaat van onze jarenlange praktijk- en lesgeefervaring, achtergrond en opleidingen.

Integratieve Reflexologie is intellectuele eigendom van Heinrike Bergmans en Katrien Hendrickx en copyright, dit geldt voor ons logo, onze teksten, foto’s en dergelijke.

Opleidingen

De inhoud en aanpak van onze opleidingen is een synthese van onze jarenlange praktijk- en lesgeefervaring, achtergrond en opleidingen.
Integratieve Reflexologie is intellectuele eigendom van Heinrike Bergmans en Katrien Hendrickx en copyright, dit geldt voor ons logo, onze teksten, cursussen, foto’s, aanpak, en dergelijke.

Nieuwsbrieven

Onze Nieuwsbrieven worden op regelmatige basis verstuurd naar abonnees.
De persoonsgegevens van de abonnees blijven onzichtbaar voor andere Nieuwsbriefabonnees (zie Privacy Policy)
Je kan te allen tijde inschrijven en uitschrijven op onze Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief is gerelateerd aan onze up to date website.

Algemene Voorwaarden en Privacy Policy

Je kan met jouw vragen over de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy terecht bij ons.
Wij behouden ons het recht voor onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy aan te passen indien nodig.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen