U bevindt zich hier: Home

Algemene Voorwaarden

Inschrijven

- Het is belangrijk om tijdig in te schrijven.
- Je inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige opleidingsgeld op het rekeningnummer van de betrokken docent.

Annuleren

- Annuleren moet schriftelijk gebeuren.
- Annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang mits het betalen van een administratieve kost van 50 euro, daarna blijft het volledige cursusgeld verschuldigd, tenzij je tijdig voor een plaatsvervanger zorgt die aan de voorwaarden voldoet. Dit kan enkel voor de start van een opleiding en na schriftelijk akkoord van de betrokken docent.
- Als je niet schriftelijk annuleert voor aanvang van de activiteit, blijft het volledige opleidingsgeld verschuldigd.
- Het niet-betalen van het inschrijvingsgeld kan nooit gelden als annulatie.
- Je schrijft in voor een volledige opleiding; bij vroegtijdig stopzetten wordt het resterende inschrijfgeld niet terugbetaald.
- Niet opgenomen lessen kunnen niet overgezet worden naar een volgende opleiding.
- Indien Integratieve Reflexologie een activiteit annuleert, wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Integratieve Reflexologieis niet verantwoordelijk voor andere extra kosten ten gevolge van deze annulatie.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen