U bevindt zich hier: Home » Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Deel deze info

Congres BeVo 2023 Mol

Met veel enthousiasme stonden Annick, Ria, Mich en Katrien klaar op het jaarlijkse Congres van BeVo op 30 september 2023 in Sunparks, De Kempense Meren in Mol.
Katrien gaf een lezing met Power Point en een workshop over 'Emotes en gedachten als oorzaak van ziekte".
Dank je wel BeVo-team voor de super organisatie!

Congres BeVo 2022 Antwerpen

Als een hecht team vertegenwoordigden Ria, Katrien, Mich en Annick (vlnr) Integratieve Reflexologie op het jaarlijkse Congres van BeVo op 24 september 2022 in het Crowne Plaza hotel in Antwerpen. Als altijd was er veel interesse in onze stand, onze cursussen, onze boeken, onze geplastificeerde voetenkaarten. En dat wijntje (Arrogant Frog) na de - als altijd weer leerrijke en boeiende dag - was meer dan verdiend! Dank je wel team van BeVo!

Congres BeVo 2021 Holiday Inn Gent Expo

Een fameus afgeslankt jaarlijks Congres van BeVo in 2021 door de Corona pandemie beperkingen. Het congres werd voor het eerst zowel life als online gegeven dankzij de nodige inspanningen van BeVo. Ria en Katrien waren aanwezig met een piepklein standje (grote standen waren verboden). Annick en Mich volgden online van thuis uit. In de workshop werkten Ria en Katrien op elkaar.

Congres BeVo 2019 Brussel

Het jaarlijkse Congres van BeVo werd op 28 september 2019 in het Crowne Plaza hotel in Brussel gehouden. Integratieve Reflexologie werd vertegenwoordigd door Annick, Ria, Annemie en Katrien. Op onze stand onze cursussen, onze boeken. Katrien gaf een lezing met Power Point over “De aarde vanuit de Zhineng Qigong en de energetische geneeskunde” en in de namiddag een workshop om onze aarding te ervaren en te versterken.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen