Onze cursisten getuigen ...

Studiedagen

Lodewijckx
Voor mij persoonlijk was het een zeer intense introductiedag. Ik had nooit kunnen denken dat het zoveel kon losmaken in een mens. Mijn inziens, een echte aanrader voor diegene die de medemens op de goeie weg wil zetten!

Karolien Claes
Deze introductiedag bracht me dichter bij mezelf. Vanaf nu zijn voeten voor mij geen voeten meer maar een afspiegeling van je “ZIJN”, je kan ze horen, zien, voelen, kortom ze communiceren met je. Ik wil me hier absoluut nog meer in verdiepen. Bedankt!

Sylvia Wouters
Mijn verwachtingen op het einde van de dag zijn volledig vervuld. Voetreflexologie boeide me enorm, en na de studiedag weet ik zeker dat dit mijn toekomst is. Op de studiedag hebben we kunnen ervaren wat voetreflexologie kan losmaken bij de mensen. Het is een zaligheid om mensen te kunnen verlichten van pijn, stress en zoveel andere dingen. Aan de mensen die voetreflexologie willen leren kennen raad ik hen enkel aan: volg de opleiding.
Graag wil ik jullie bedanken voor de fijne dag, en ik blijf jullie volgen.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen