Onze cursisten getuigen ...

Relaxatie Reflexoloog

Ria Imbrechts
Voor mijn inschrijving werd me zeer gedetailleerd uitgelegd wat de cursus inhield. Ik had helemaal geen idee wat voetreflexologie was en ik ben niet medisch geschoold. De cursus is heel goed uitgelegd, zowel theorie als praktijk. de opleiding heeft heeft vele inzichten gegeven in het fysiek en energetische lichaam. Een aanrader.

Vicky Janssen
Je bent zeer gepassioneerd bezig met de leerstof Katrien, de uitleg, de inoefening, alles is zeer duidelijk en bezield. Ik had een hele fijne tijd !

Anne Dondeyne
Het was een heel fijne, interessante cursus ! Een perfecte kennismaking, bood wat ik verwacht had. Warme energie, heel gedragen door Katrien !

Annick Loyaerts
De opleiding wordt gegeven door een ervaren docent. Ik heb er veel van geleerd, ik gebruik het ook deels in mijn zelfstandig beroep (medisch pedicure).

Energetisch Reflexoloog

Annick Peeters
Graag nog meer praktijkmomenten. Ik vond het een heel fijne (les)ervaring, met een heel goede groep.

Joke Truyens
De groepen klein houden zorgt voor tijd voor vragen, maar zeker ook om praktijkervaring bij mede-cursisten op te doen. Blijven doen dus. Onmiddellijk zelf ervaren wat je in theorie leert: de beste leerschool voor mij.

Kelly Tielemans
Het was enorm verrijkend om intens te leren voelen. Mag zeker 8 dagen duren. Hartelijk dank.

Integratieve Reflexoloog

Ria Imbrechts
Door mijn opleiding voetreflexologie heb ik een bezigheid gevonden waarin ik me helemaal kan vinden. Waarin ik ook de healing, reading, Reiki (en wie weet wat volgt) kan verweven.
Daarom wil ik jou bedanken: jouw enthousiasme voor het vak straalt tijdens de lessen van je af. Je weet de cursisten mee te krijgen in je verhaal, het is duidelijk en je maakt het heel boeiend. De cursussen zijn klaar en duidelijk, een handig instrument om op terug te vallen.
De mooie commentaren bij mijn verslagen dan ook jouw verdienste. Bedankt hiervoor!
Alhoewel ik er veel tijd insteek, geven de verslagen me veel inzicht. Een goede reflexie over de uitgevoerde behandelingen en goede voorbereiding naar de volgende toe. Als je met mensen werkt, is dit heel belangrijk.

Psychozone Harmonisering

Hilde Serré, LARIMAR
Dankjewel voor de leerrijke en ontspannende lessen ! Vandaag zijn onze certificaten toegekomen. Ik heb de mijne al direct ingekaderd en een aanvraag voor aansluiting bij BMF ingediend.
Mijn cliënte waarmee ik met de psychozone techniek ben opgestart is zeeeeer tevreden. Ze vindt het geweldig en zoveel beter dan metamorfosetechniek. Zeer blij dus dat we de techniek bij je mochten komen leren en ook de spontane en aangename manier waarop je les geeft is fijn.
André en ik vonden het een superfijne groep met zo'n toffe mensen!

Dominique Peeters
Hartelijk dank voor de fijne 3-daagse cursus. Het was boeiend en leerrijk. Ik ben dankbaar om weer een nieuwe fijne techniek te kennen. Gisteren heb ik het certificaat in de bus gekregen.

Katrien Van Genechten
Bedankt om de foto's te delen.
En ook bedankt voor de fijne en interessante lessen, ik heb ervan genoten.

Verdieping technieken

Heidi Smets
Katrien is een super docente met enorme kennis en passie voor haar vak!

Energetische Vertebraal Correctie

Katrien Hendrickx
Jaren al wilde ik de EVC-techniek leren bij Lydie en in 2017 kreeg ik de kans om de 3-daagse te volgen.
Al tijdens de opleidng voelde ik 'aan den lijve' het diepgaande effect van de techniek, niet alleen het fysieke herstelt zich, ook emoties worden wakker gemaakt en herinnerd.
Lydie liet voelen wat het startprotocol al doet met ons lichaam en de gronding die het ons geeft.
Ik pas het toe op cliënten en zag hoe een scoliose zich rechtzette, de cliënt zelf voelde zijn wervels schuiven op het moment zelf.
Een oudere dame van 91 staat iedere keer weer rechter na een behandeling en ze kijkt uit naar de sessies omdat ze zelf ervaart dat het haar goed doet.

Kracht en Balans, inzicht in en werken met energie

Hedwige Boeykens
Je enthousiasme en het zo gul delen van je kennis maakten van "Kracht en Balans" een workshop die blijvend doorwerkt.
Van harte bedankt

​Véronique Hendrickx
Ik wou je nog even zeggen dat ik heel veel gehad heb aan de afgelopen lessen: ik heb veel geleerd, en het heeft me bewuster en zeker ook fitter gemaakt.
Er was ook een hele fijne sfeer, het was voor mij een echte opkikker. Bedankt daarvoor!

Studiedagen

Lodewijckx
Voor mij persoonlijk was het een zeer intense introductiedag. Ik had nooit kunnen denken dat het zoveel kon losmaken in een mens. Mijn inziens, een echte aanrader voor diegene die de medemens op de goeie weg wil zetten!

Karolien Claes
Deze introductiedag bracht me dichter bij mezelf. Vanaf nu zijn voeten voor mij geen voeten meer maar een afspiegeling van je “ZIJN”, je kan ze horen, zien, voelen, kortom ze communiceren met je. Ik wil me hier absoluut nog meer in verdiepen. Bedankt!

Sylvia Wouters
Mijn verwachtingen op het einde van de dag zijn volledig vervuld. Voetreflexologie boeide me enorm, en na de studiedag weet ik zeker dat dit mijn toekomst is. Op de studiedag hebben we kunnen ervaren wat voetreflexologie kan losmaken bij de mensen. Het is een zaligheid om mensen te kunnen verlichten van pijn, stress en zoveel andere dingen. Aan de mensen die voetreflexologie willen leren kennen raad ik hen enkel aan: volg de opleiding.
Graag wil ik jullie bedanken voor de fijne dag, en ik blijf jullie volgen.