U bevindt zich hier: Home » Docenten » Ria Imbrechts

Ria Imbrechts - senior docent

‘Je uiterlijke reis kan wel uit een miljoen stappen bestaan,
je innerlijke reis bestaat uit maar één stap: de stap die je nu zet.’

Eckhart Tolle


Hallo, ik ben Ria Imbrechts. Mijn professionele carrière startte in de luchtvaartsector waar ik 27 jaar met veel plezier heb gewerkt, voornamelijk als directiesecretaresse. Na een reorganisatie kwam ik in een bedrijf terecht dat gespecialiseerd is in de B2B verkoop. 7 jaar maakte ik deel uit van het Interne Sales team en toen was de tijd gekomen voor een nieuwe carrièrewending. Nu ben ik trots dat ik mijn praktijk Kiria verder kan uitbouwen.

Kiria is in 2017 ontstaan uit pure passie. Na mijn 3-jarige opleiding Psycho-energetica kreeg ik weer zin om me verder te verdiepen in de mens als geheel. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte cursus, viel mijn keuze vrij snel op voetreflexologie. De verschillende organisaties die de opleiding aanbieden heb ik afgetast en aangezien ik me vooral kon vinden in de visie en waarden die de Integratieve Reflexologie uitdraagt, ben ik hierbij in 2015 met de opleiding gestart.

De lichamelijke en energetische werking die de Integratieve Reflexologie aanbiedt, boeit me enorm en is daarom perfect combineerbaar met mijn auralezersopleiding. Al de kennis die ik tijdens de opleidingen vergaard heb, pas ik toe bij mensen in mijn praktijk om hen op een natuurlijke wijze te begeleiden in hun algemeen welzijn en op hun levenspad. Door mijn interesse in natuurlijke geneeswijzen, blijf ik verdere opleidingen volgen om mijn kennis en visie verder uit te breiden.

Sinds begin 2020 volg ik een jaartraject als Assistenet Docent in opleiding tot Junior Docente Integratieve Reflexologie, onder begeleiding van Senior Docente Katrien Hendrickx.

Achtergrond

- Psycho-energetica: Healing – Reading – Auralezing (Ronald van de Peppel)
- Integratieve Reflexologie (Katrien Hendrickx)
- Sarafijn Basis Techniek (Greet Vanderwegen)
- Reiki Tweede graad (Ronald van de Peppel)
- Psychozone Harmonisering (Katrien Hendrickx)
- E.V.C. – Energetisch Vertebraal Correctie (Lydie Schoenmaekers)
- Chinflex Basis (Carine Reenaers)

Lidmaatschap

- Lid van BeVo, Beroepsvereniging van Reflexologisten België, www.bevo-belgie.org
- Lid van BMF, Belgische Massage Federatie, www.massagefed.be

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen