U bevindt zich hier: Home » Onze specialisaties » Aroma-energetica

Aroma-energetica

Aroma-energetica

Je wil inzicht verwerven en leren werken met de aroma-energetica binnen de vijf elementen leer, de meridianen en de chakra's.

Omschrijving

Binnen de aromatherapie kunnen we werken met unitaire etherische oliën of met synergieën: doelgerichte samenstellingen van etherische oliën die elkaar op een of andere manier versterken. In het kader van de vijf elementenleer zijn er zo een hele reeks van synergieën, elk met hun eigen geurtrilling, die afgestemd zijn op de trilling van de meridianen. Door deze samenstellingen te gebruiken, kunnen we dus levenskrachtscheppende energie schenken aan ons etherisch veld. Daar waar er verstoringen opgemerkt worden in ons meridianensysteem, stimuleren we via het aanbrengen van aromatherapie dus opnieuw evenwicht.

Ook kunnen etherische oliën unitair of in synergie een ondersteunende werking hebben op onze chakra’s. Goed werkende chakra’s zorgen er voor dat de energie kan stromen en je lichaam beter in balans komt.

Deze opleiding heeft als doel de aroma-energetica voor elk element en elke meridiaan te leren samenstellen, met de juiste etherische olie, in de juiste verhouding. Dit komt neer op het leren maken en gebruiken van 17 verschillende synergiën. Eveneens wordt getoond hoe de aroma-energetica kunnen aangebracht worden op het lichaam door de reflexoloog.
Deze opleiding heeft daarnaast ook als doel om etherische olie te kunnen inzetten ter ondersteuning van het in balans brengen van de chakra's.

Verder worden de gebruikte etherische oliën en synergieën ook besproken, zowel naar hun fysieke eigenschappen, maar ook vooral naar het emotionele aspect dat van belang is in het kader van de vijf elementenleer en de chakra’s. Zo wordt nog beter duidelijk welke coachingaspecten je als reflexoloog-coach kan aanhalen in het kader van vijf elementen, meridianenleer en chakraleer.

De module van 3 volledige dagen wordt opgezet vanuit het perspectief van reflexologen. Deze omvat dus theorie én toepassingen direct bruikbaar binnen de wereld van de reflexologie, op handen en voeten.

Voorkennis

Basiskennis reflexologie en aromatherapie
Gegronde, aantoonbare, kennis van de vijf elementenleer en meridianen

Doel

Inzicht verwerven in de werking van de aroma-energetica op de chakra’s, vijf elementenleer en meridianen

Inhoud

Per element :
- Bespreking aroma-energetica van het element/seizoen
- Bespreking van de aroma-energetica van de bijhorende meridianen
- Bespreking en toepassing van aromatherapie op de chakra’s
- Leren samenstellen van deze aroma-energetica
- Leren aanbrengen van de aroma-energetica
- Betekenis van en coaching achtergrond bij de aroma-energetica

PPV

Aantal punten PPV voor BeVo : 30

Data en locatie

Annemie Vandersanden in Mol
Perenlaan 9
2400 Mol

Vrijdagen 8 en 29 mei + 12 juni 2020 van 9u30 - 16u30

Deelnameprijs

Opleiding : 110 euro / dag
330 euro voor 3 lesdagen
Inclusief lesgeld, cursusmateriaal, drank en versnapering tijdens de pauzes, lunch zelf te voorzien
Het gebruiken en verkennen van de aroma-energetica tijdens de les zelf is eveneens inbegrepen in de prijs.
Vroegboekkorting van 10 % korting als je vooral inschrijft EN ten minste 1 maand voor de startdatum van de opleiding betaalt : 297 euro

Zelfstandige
Het opleidingsbedrag is volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige (ook in bijberoep).

Inschrijven opleiding

Klik op link

Getuigenisssen / feedback

Getuigenissen