U bevindt zich hier: Home » Feedback

Feedback

Relaxatie Reflexoloog

Ria Imbrechts
Voor mijn inschrijving werd me zeer gedetailleerd uitgelegd wat de cursus inhield. Ik had helemaal geen idee wat voetreflexologie was en ik ben niet medisch geschoold. De cursus is heel goed uitgelegd, zowel theorie als praktijk. de opleiding heeft heeft vele inzichten gegeven in het fysiek en energetische lichaam. Een aanrader.

Vicky Janssen
Je bent zeer gepassioneerd bezig met de leerstof Katrien, de uitleg, de inoefening, alles is zeer duidelijk en bezield. Ik had een hele fijne tijd !

Anne Dondeyne
Het was een heel fijne, interessante cursus ! Een perfecte kennismaking, bood wat ik verwacht had. Warme energie, heel gedragen door Katrien !

Annick Loyaerts
De opleiding wordt gegeven door een ervaren docent. Ik heb er veel van geleerd, ik gebruik het ook deels in mijn zelfstandig beroep (medisch pedicure).

Energetische systemen

Annick Peeters
Graag nog meer praktijkmomenten. Ik vond het een heel fijne (les)ervaring, met een heel goede groep.

Joke Truyens
De groepen klein houden zorgt voor tijd voor vragen, maar zeker ook om praktijkervaring bij mede-cursisten op te doen. Blijven doen dus. Onmiddellijk zelf ervaren wat je in theorie leert: de beste leerschool voor mij.

Kelly Tielemans
Het was enorm verrijkend om intens te leren voelen. Mag zeker 8 dagen duren. Hartelijk dank.

Kracht en Balans

Hedwige Boeykens
Je enthousiasme en het zo gul delen van je kennis maakten van "Kracht en Balans" een workshop die blijvend doorwerkt.
Van harte bedankt

​Véronique Hendrickx
Ik wou je nog even zeggen dat ik heel veel gehad heb aan de afgelopen lessen: ik heb veel geleerd, en het heeft me bewuster en zeker ook fitter gemaakt.
Er was ook een hele fijne sfeer, het was voor mij een echte opkikker. Bedankt daarvoor!

Psychozone Harmonisering

Hilde Serré, LARIMAR
Dankjewel voor de leerrijke en ontspannende lessen ! Vandaag zijn onze certificaten toegekomen. Ik heb de mijne al direct ingekaderd en een aanvraag voor aansluiting bij BMF ingediend.
Mijn cliënte waarmee ik met de psychozone techniek ben opgestart is zeeeeer tevreden. Ze vindt het geweldig en zoveel beter dan metamorfosetechniek. Zeer blij dus dat we de techniek bij je mochten komen leren en ook de spontane en aangename manier waarop je les geeft is fijn.
André en ik vonden het een superfijne groep met zo'n toffe mensen!

Dominique Peeters
Hartelijk dank voor de fijne 3-daagse cursus. Het was boeiend en leerrijk. Ik ben dankbaar om weer een nieuwe fijne techniek te kennen. Gisteren heb ik het certificaat in de bus gekregen.

Katrien Van Genechten
Bedankt om de foto's te delen.
En ook bedankt voor de fijne en interessante lessen, ik heb ervan genoten.

Studiedagen

Lodewijckx
Voor mij persoonlijk was het een zeer intense introductiedag. Ik had nooit kunnen denken dat het zoveel kon losmaken in een mens. Mijn inziens, een echte aanrader voor diegene die de medemens op de goeie weg wil zetten!

Karolien Claes
Deze introductiedag bracht me dichter bij mezelf. Vanaf nu zijn voeten voor mij geen voeten meer maar een afspiegeling van je “ZIJN”, je kan ze horen, zien, voelen, kortom ze communiceren met je. Ik wil me hier absoluut nog meer in verdiepen. Bedankt!

Sylvia Wouters
Mijn verwachtingen op het einde van de dag zijn volledig vervuld. Voetreflexologie boeide me enorm, en na de studiedag weet ik zeker dat dit mijn toekomst is. Op de studiedag hebben we kunnen ervaren wat voetreflexologie kan losmaken bij de mensen. Het is een zaligheid om mensen te kunnen verlichten van pijn, stress en zoveel andere dingen. Aan de mensen die voetreflexologie willen leren kennen raad ik hen enkel aan: volg de opleiding.
Graag wil ik jullie bedanken voor de fijne dag, en ik blijf jullie volgen.